Manageable Interactive Easy PC Project

 

OMDAT......

 

......de computers steeds meer deel gaan uitmaken van onze dagelijkse bezigheden, daarnaast biedt de computer ons reusachtig veel mogelijkheden.

 

MIEPP : een computer inclusief gebruikersvriendelijk programma, waarmee mensen, die daar behoefte aan hebben,  op een simpele manier worden ondersteund in hun dagelijkse bezigheden.

 

Een simpel te bedienen toestel met alleen maar die programma's die de gebruiker nodig heeft, met daarnaast nog een aantal bijzondere mogelijkheden.

 

MIEPP: wordt samen met U op maat gemaakt, exact naar uw wensen en eisen of die van familie of begeleiders. Bij voorbeeld: Muziek luisteren, sites bezoeken, filmpjes en foto's bekijken, afspraken weergeven en e-mails versturen. Waarbij ook wordt gekeken naar de mogelijkheden, beperkingen en wensen van de gebruiker.

 

Daarnaast biedt MIEPP voordeur- bewaking en bediening aan, melding of de MIEPP-pc actief is, eventuele medicijn herinneringen. Er bestaat ook een mogelijkheid voor het samenstellen van een dag- of week programma.,

 

Dus 'omdat'  MIEPP de mogelijkheid biedt om iedereen van het plezier van een computer te laten genieten zonder daar zorgen over te hebben.

 

Wilt u MIEPP in actie zien, zelf ervaren, maak dan vooral een afspraak met ons voor een uitgebreide demonstratie.